Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی شکوری مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در رابطه با تأخیر در پرداخت بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: تأخیری در روند بیمه بیکاری وجود ندارد، مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشد. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه‌ای به آدرس prkar.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
mcls.gov.ir
طراحی کرده است که یک سامانه‌ جامع روابط کار خواهد بود و این سامانه دارای زیر سامانه‌ای تحت عنوان بیمه بیکاری است.   وی افزود: افراد بیکار می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند و بعد از ثبت نام نام کاربری و رمز عبور برای آن‌ها ارسال خواهد شد که در واقع اجازه‌ ورود به سامانه به این افراد داده خواهد شد و می‌توانند درخواست بیمه بیکاری خود را ثبت کنند.   شکوری ادامه داد:  طبق قانون هنگامی که فرد بدون میل و اراده‌ شخصی خود بیکار شود، ۳۰ روز فرصت قانونی دارد که درخواست بیمه‌ بیکاری خود را به مرجع ذی صلاح یعنی همان اداره کار اعلام کند.   وی بیان کرد: این سامانه درخواست متقاضیان بیمه بیکاری را ثبت می کند و به محض بارگذاری مدارک و مستندات  قرارداد کاری سیستم شماره حساب، شماره شبا افراد تحت تکفل را کنترل می‌کند.   شکوری گفت: بعد از طی این روند مدارک به سیستم همکاران ما در اداره کار ارجاع داده خواهد شد و بررسی می‌شود که آیا فرد صلاحیت دریافت بیمه بیکاری را دارد یا خیر؟   وی توضیح داد: طبیعتا این مراحل زمان بر است که بخشی از آن شامل یک نوع فرجه‌ قانونی خواهد شد، به طور مثال وقتی فردی بر خلاف میل و اراده‌ خود در فروردین ماه بیکار شود تاریخ شروع بیکاری برای ما مهم است.   شکوری افزود: اینکه برای فرد از چه تاریخی مقرری پرداخت خواهد شد مسئله‌ مهمی است، طبق قانون مبنای محاسبه‌ مقرری متوسط ۹۰ روز قبل از بیکاری است.
وی در پاسخ این مسئله که چه مدت زمان طول می‌کشد تا این مبلغ به حساب فرد بیکار واریز شود عنوان کرد: بر اساس قانون در سازمان تامین اجتماعی پس از گذشت ۳۰ روز و بررسی اداره کار، کارفرما طبق ماده ۳۹ مکلف است لیست هر ماه را تا پایان ماه بعد ارسال کند.
شکوری بیان کرد: بنابراین کسی که در فروردین ماه بیکار شده است تا پایان ماه اردیبهشت باید منتظر بماند و مهم است که کارفرما تا چه تاریخی برای این افراد لیست رد کرده و از چه تاریخی بیکار شده اند.   وی توضیح داد: طبیعتا در هر شرایطی این فرجه وجود دارد و اساسا در ماه خرداد تا یکی دو ماه مدت انتظار بایستی طی شود، پس از طی شدن این مرحله اگر فرد دارای شرایط مدنظر بود ما با حکم، بیمه بیکاری شخص را صادر می‌کنیم و به شماره حسابی که از قبل توسط فرد در سامانه اعلام و صحیح بودن آن به واسطه‌ سامانه بانکی صحت سنجی شده است مقرری را برای فرد پرداخت می‌کنیم.
وی ادامه داد: تمامی خدمات به صورت غیر حضوری و بدون نیاز به مراجعه فرد در سامانه جامع روابط کار که زیر سامانه‌ بیکاری است قابل دسترسی و استفاده خواهد بود.
شکوری یادآور شد: افراد با مراجعه به سامانه‌ بیمه‌ بیکاری می‌توانند تمام رد پا‌ها و اتفاقات مربوط به درخواستشان که در حال رخ دادن است پیگیری کنند و به نحوی شاهد روند کار خود در تمامی بخش‌ها باشند.   وی ضمن اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی ۱۵ هر ماه مقرری را به حساب افراد ذی نفع صادر می‌کند افزود: سازمان تامین اجتماعی در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ حکم بیکاری ۹ هزار و ۴۵۳ نفر را برقرار کرده است.   شکوری ادامه داد: با در نظر داشتن تعطیل‌های رسمی در ماه فروردین، در اردیبهشت ماه توانستیم برای ۱۶ هزار و ۴۱۳ نفر مقرری بگیر حکم صادر کنیم، همچنین در خرداد ماه حکم ۲۱ هزار نفر مقرری بگیر صادر شد.
وی افزود: از فروردین تا پایان خرداد سال ۱۴۰۰ حکم ۴۷ هزار نفر مقرری بگیر صادر شده است و در ۱۵ همان ماه این مقرری پرداخت شده و مرتبا در حال انجام است.
شکوری یادآور شد: سال گذشته به دلیل وجود بیماری کرونا با بیکاری مواجه شده ایم که همه‌ این‌ها بر اساس دوره‌ای که قید شده بود تعهداتمان را به ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت کردیم.   وی گفت: آمار سال ۹۹ بعد از دوره سه ماهه کرونا یک میلیون و ۲۶۸ هزار نفر پرداخت شد که از خرداد ماه بالغ بر ۱۷۰ هزار نفر مقرری دریافت کردند. بیشتر بخوانید: آموزش استعلام آخرین وضعیت دریافت مستمری از خانه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی بیمه بیکاری نفر مقرری خواهد شد هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، امین درخشان ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: از اهداف برگزاری این کارگاه، ساماندهی و بسط و گسترش نظام مند امور قرآنی در استان است.

وی با بیان اینکه یک سامانه راهبر و پشتیبان برای مؤسسات قرآن و عترت می‌تواند نقش بسزایی در این زمینه ایفا کند، گفت: در راستای بهره‌وری هرچه بیشتر مدیران محترم مؤسسات قرآن و عترت استان این کارگاه برگزار و در آن آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران مؤسسات قرآن و عترت استان انجام شد.

درخشان تصریح کرد: رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امور قرآنی در جامعه باشد.

کد خبر 6098257

دیگر خبرها

  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • طلافروشان، معترضان همیشگی شفافیت
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج